dördüncü endüstri devrimi için ürünler (5)

Don Fulano - Reposado Tekila

Don Fulano - Reposado Tekila

Alkol: Don Fulano evinin bu Tekila'sı, bir Reposado Tekila'nın sunması gereken mükemmel denge oyununu harika bir şekilde ifade ediyor. Bu güzel şişede, serinin "klasik" blanco Tekila'sının meyvemsi notalarını (narenciye, portakal kabuğu), bir tutam karabiber ve toprak ile bitkisel bir dokunuş buluyoruz. Ancak, fark burada bu içkinin Fransız meşe fıçılarında geçirdiği 10 ayda yatıyor. Böylece, arka planda ince ve iştah açıcı bir meşe tadı algılanabiliyor ve bu, ağızda kakao çağrıştıran güzel bir doku sunuyor. Kokteyllerde veya saf olarak, bu Reposado Tekila, tadım sırasında sizi etkilemeyi başaracaktır! Ev Tip: %100 Mavi Agave Tekila Hacim: 70cl Alkol Derecesi: %40
NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. «SANDAL AĞACI, KURU KAYISI VE MANTARLARIN HAFİF BİR HARMONİSİ. BU NAZİK ŞAMPANYA, AĞIZDA GÜZEL BİR UZUNLUKLA KALIR.» PATRICE PINET, ŞARAP USTASI KARMA Bu, diğer tüm kategoriler için bir ölçüt olan konyaktır. 1910 yılında, Fransa'nın ilk İmparatoru ile olan ilişkilerimizi kutlamak için yaratılan Napoléon, 20 yıla kadar yaşlandırılmış Büyük ve Küçük Şampanya karışımıdır ve sandal ağacı, kuru kayısı ve mantar aromaları sunar. TADIM NOTLARI Mükemmel bir uyum için dengeli aromalar Zengin aromalara sahip bir konyak, çok fazla incelik geliştiren bir konyaktır. Toprak, bağlar, fıçılar ve olgunlaşma yılları, bu aromaların her birinin özelliklerini tanımlayan unsurlardır ve bu nedenle konyaklarımızın her aşamasında bu aromaların öne çıkması için gerekli tüm özeni gösteriyoruz. Courvoisier konyaklarının kalitesi dünya çapında tanınmakta ve çeşitli uluslararası içki yarışmalarında (IWSR, San Francisco Spirits Competition…) düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Sandal Ağacı Bu zengin ve tatlı aroma, ahşap ile konyak arasındaki temastan kaynaklanır. Yıllar geçtikçe, çok belirgin meşe aroması çok daha karmaşık ve nazik hale gelir. Kuru Kayısı Tortuda damıtma, derinlik, karmaşıklık ve kuru kayısının tatlı aromasını hatırlatan muhteşem notalar ekler. Mantar Bu aroma, tüm üst kalitelerimizin yaşlandığı şarap mahzenlerimizin mükemmel nem koşullarından kaynaklanır. NASIL TADIM YAPILIR Kuru: Bu kadar uyumlu aroma bolluğuyla, Courvoisier Napoléon'un kuru olarak tadılması gerekir; karmaşık son etkisi ağızda güçlü bir şekilde kalır. Konyakların bir balon kadehinde tüketilmesi gerektiği düşünülse de, aromalarının zenginliğini takdir etmek için bir lale kadehi öneriyoruz. Bu şekil, aromaların tam olarak gelişmesine ve alkolü baskın hale getirmesine olanak tanır. Bu iki kadeh türüyle deneyim yapın, fark belirgin olacaktır. Yiyeceklerle eşleşme: Courvoisier Napoléon'un aromaları ve kokuları, Parmesan gibi güçlü bir peynirle veya Beaufort ya da Gruyère gibi daha hafif peynirlerle mükemmel bir şekilde eşleşir. ÖDÜLLER ÇİFT ALTIN MADALYA San Francisco Uluslararası Şarap Yarışması 2007 GÜMÜŞ MADALYA Uluslararası Şarap ve İçki Yarışması 2006
Sunum ve Kalite

Sunum ve Kalite

Diprotex elmas tozu, sentetik polikristalin, monokristalin ve doğal elmasların tüm türlerinden işlenmektedir ve tam olarak elmas boyutlarıyla sınıflandırılmaktadır. Standart granül boyutları 050 nanometreden 6080 mikrona kadar değişmektedir. Bu sıkı elmas boyutları aralığı, yüzey bitirme sürecinizi ve maksimum malzeme kaldırma oranını iyileştirmek için tasarlanmıştır. Diprotex'in mikron elmas tozlarının olağanüstü özellikleri, kritik uygulamalar bağlamında dikkate değer bir fark yaratmaktadır. Mikron boyutunda elmas bitmiş aşındırıcıların ham işlenmesi. Bu, üretim süreçlerimizin optimizasyonunun, son derece hassas ve etkili ölçüm sistemleri ile birleştirilmesinin sonucudur ve ISO 9001 kalite yönetim sistemi sertifikasına sahiptir.
Cognac Guy Lhéraud - Obusto

Cognac Guy Lhéraud - Obusto

Alkol: Obusto, en az 25 yıl fıçıda olgunlaşmış bir şarap distilatı karışımından elde edilen olağanüstü bir Konyak'tır. Zengin ve geniş bir yapıya sahip olan bu içki, tatlı ve yoğun bir aromatik yapıya sahiptir: tadımda özellikle şekerlenmiş portakal, kavrulmuş badem, vanilya, erik ve muskat notaları bulunmaktadır. Bu eşsiz içkiyi keşfedin; tatlılarınızı mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve ayrıca yemek sonrası sindirim için bir içki olarak büyük bir düşünce anı yaşatacaktır. Ev: 1680 yılında kurulan ve Charente'de bulunan Guy Lhéraud evi, Petite Champagne Konyak bölgesinde 85 hektar bağa sahip olan bir aile işletmesidir. Burada, özellikle kireçli bir toprakta, başlıca Ugni Blanc, Colombard ve Folle Blanche üzümleri yetiştirilmektedir. Tür: Konyak - Petite Champagne Üzüm Cinsi: %100 Ugni Blanc Miktar: 70cl Alkol Derecesi: %42
El yapımı konya üretimi - XO konyağı - Rezerv 2012 - 20 cl şişe

El yapımı konya üretimi - XO konyağı - Rezerv 2012 - 20 cl şişe

İstisnai bir ürün, istisnai bir ambalaj gerektirir FRANSIZCA BİR USTALIK Bu konyağı, Fransızca bir ustalığı vurgulamak amacıyla şık bir ambalajla öne çıkarmayı tercih ettik. TÜKETİM TAVSİYESİ: Bu konyağı, bir aperatif olarak veya buzla birlikte tadını çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda aile etkinliklerinizi, yemeklerinizi ve akşamlarınızı da eşlik edebilir.